Företagsfotografering Malin Ivarsson Jewelry

En blåsig augusti dag åkte jag och Malin till kusten strax söder om Visby för att fota bilder på henne samt hennes vackra smycken. Då en del av hennes inspirations källor är från Gotland passade den karga omgivningen perfekt för fotograferingen.

Ni hittar Malins fina smycken på hennes hemsida här.


Vill du också ha hjälp att skapa levande bilder till din/er hemsida, marknadsföring eller sociala medier? Skicka mail till neasfotografi@gmail.com så återkommer jag med information.

Bröllopsfotografering i samarbete med Irisdals Blomsterhandel

Så fantastiskt kul att få samarbeta med andra kreativa och få skapa helt utifrån sina egna önskemål. I september begav jag mig till Bläse Kalkbruksmuseum med en magisk bukett gjord av Anna Berling från Irisdals Blomsterhandel som ligger strax inför Österport i Visby. Rekommenderar starkt Irisdals om ni planerar att gifta er på Gotland men även för att kreationer.

Ni kan läsa mer om Anna på hennes sida här och njuta av bilderna på hennes magiska kreation nedan.

Bröllopsfotograf Knivsta | Katarina & Johan

Sällan har jag varit med om ett par där känslorna varit så påtagliga stunden innan de träffade varandra. Det leende som spred sig i Johans ansikte när Katarina kommer gående bakom hans rygg, ja det var fantastiskt!
När tiden är knapp och man är på en så fin plats så varför krångla till det? Vi stannade och gömde oss bakom kyrkan och tog alla porträtt där. Med hjälp av dinosaurie läten fick vi så fina bilder på hela familjen och trots att vi var många personer bakom kyrkan kunde Johan och Katarina njuta av en stund tillsammans innan vigseln. 

VASSUNDA KYRKA

När de klev in i kyrkan inför sin familj och vänner så var känslorna så påtagliga och vi var många som hade tårar som föll nerför kinderna.
Men den här dagen var inte bara Johan och Katarinas bröllopsdag, utan det var också dags att döpa deras yngsta son. En väldigt fin stund direkt efter vigseln, även den fylld av värme och kärlek.
Sedan gick de nygifta ut under en sabelhäck, en väldigt fin detalj då Johans vänner fick vara en stor del av deras dag.

Barndomsdrömmen om vigsel vid havet | Emelie & Martin

Emelie och jag känner varandra sedan gymnasiet, dock en detalj vi inte visste när hon första gången kontaktade mig för fotograf till deras bröllop.
Emelie har alltid drömt om att ha sitt bröllop vid Folhammar, ett vackert raukområde i Ljugarn på Gotlands östra sida. En magisk plats där augustidagen till trots inte allt för många turister hittat till. 
Jag mötte upp dom hemma i deras fantastiska hus i Ljugarn där Emelie fick hjälp av en av sina tärnor att göra sig i ordning. Och det var ett väldigt avslappnat brudpar som mötte mig denna dag. Att få vara hemma hos sig, i sina trygga punkt med sin blivande och deras dotter, ja det var verkligen en härlig stund med hela familjen.

FOLHAMMAR

Jag åkte sedan ner till rauk området och kollade platser samtidigt som brudparet satte sig med havet som utsikt och tog ett glas bubbel. Kan vara så att en nyfiken fotograf tog någon liten bild på detta...
Vi fotograferade sedan med de magiska raukarna omkring oss innan vi smet iväg längre norr på medan gästerna samlades för vigseln.
På sin bröllopsdag vill man att allt ska gå smärtfritt och inga problem ska uppstå, såklart men med en lättsam inställning får man en mer avslappnad dag. Precis när vigseln skulle börja visade det sig att elaggregatet inte fungerade och efter en panik ändring av musiken kunde Emelie och Martin gå fram tillsammans med sina närmsta samlade runt omkring sig. 

Efter vigseln var det brudskål och mingel mellan raukarna, den härligaste omgivningen jag varit med om någonsin för ett mingel!
Sedan gick gästerna bortåt parkeringen där traktor och vagnar väntade för att eskortera de bort till middagen. Det ingen visste om var att Emelie och Martin såg till att få sin första transport som äkta makar att vara en de sent kommer glömma, och inte gästerna heller!

SJÖVIKSGÅRDEN

Middag och fest var vid vackra Sjöviksgården och ja i min mening finns ingen bättre festlokal än den som har utsikt över havet! Efter början av middag och de första talen lämnade jag brudparet till en magisk kväll med sina nära och kära.

Bröllopsfotograf Gotland | Johanna & Anders

När ni bestämt er för att gifta er, varför inte samla era nära och kära för en midsommar helg på Gotland? Det var precis vad Johanna och Anders gjorde. Midsommarafton firades med gästerna som även fick chansen att lära känna varandra inför bröllopet på midsommardagen. En dag som bjöd på ganska mycket blåst utmed Gotlands kusten, men med en sten cool brud som inte brydde sig om blåst så var det en fröjd.

Ett hav av blåeld

När vi träffades under påsken vid Närsholmen och skulle kolla på platser för porträtten kunde man bara se stubb från blåelden, men precis som vi önskat stod blåelden i blom denna midsommardag. Den yttre delen av holmen var täckt och skapade en vacker inramning! 
Psst, är ni på Gotland i slutet av juni se till att åka ut dit, ett hav av blåeld utlovas.

Precis när jag skulle yppa orden att vi skulle åka mot kyrkan så kom några droppar regn, men det var också det enda regnet som kom under dagen. En fin vigselakt och sedan dags för brudparet att gå ut ur kyrkan som äkta makar, då kommer "Celebration" igång och brudparet dansar ut ur kyrkan och gästerna är inte sena att hänga på med brudens pappa i fören, gåshud!

Hemma hos Ulrika

För sin middag och fest hade Johanna och Anders valt Hemma hos Ulrika som ligger i Rone. Jag hade faktiskt aldrig varit där tidigare, men jösses vad fint! En lada som är upprustad för bröllop med en vacker ljus lokal på botten våningen för middag och sedan ett loft uppe för dans natten lång. Middagen startade med snaps bricka och där någonstans lämnade jag dom för att fira vidare i den vackra sommarkvällen.

Vinterkärlek vid Uppsala Högar

Fina Anna och Fredrik trotsade vinter kylan för en stund tillsammans vid Uppsala Högar en söndags eftermiddag. Kylan i vinden brände så smått på kinderna men vad gjorde de när man kan smita ifrån vardagen och dela en stund. Vi hade en härlig stund fyllda med skratt, värme och kärlek. Och att få höra Fredrik säga till Anna att han är stolt över henne varje dag var en lycka.