Bröllopsfotograf Fårö, Gotland

Bröllopsfotograf Fårö Gotland

Redan när jag några dagar före bröllopet tog en kopp kaffe med bruden, Camilla, kände jag att den här familjen kommer vara fantastiska att få hänga och vad rätt jag hade! Camilla, Robin och deras 3 barn brukar spendera delar av sin semester på fantastiska Fårö. Och precis som jag så är dom kära i det karga landskapet, som med all säkerhet skiljer sig mot deras vanliga omgivningar i Skellefteå. Och den här soliga juli dagen skulle det karga landskapet vara bakgrunden under deras bröllopsdag.

Jag började dagen med att plocka upp blommorna hos floristen i Visby påväg upp mot Fårö. Sedan mötte jag upp brudparet på campingen innan vi åkte iväg för fotografering.
Sedan åkte vi vidare till Fårö kyrka för vigsel.

Fårögården

Efter vigseln samlades gästerna vid Fårögården där de efter en brudskål satte sig ner på restaurangens uteservering för att avnjuta en avslappnad middag tillsammans. Tänk er bara, sommar, Fårö, uteservering, solnedgång, brudpar i solglasögon, de närmsta vännerna.
Vi avslutade sedan dagen med en fotografering i solnedgången.