Bröllopsfotograf Fårö, Gotland

Bröllopsfotograf Fårö Gotland

Fårö som ligger på Gotlands norra spets är under sommaren välbesökt av turister, men under resterande del av året är antalet besökare betydligt mindre och landskapet får då träda fram än tydligare. Raukarna, det karga landskapet och havet som alltid är närvarande gör denna plats magisk och en fantastisk plats för ett bröllop.
Brudgummen kommer från Tyskland och bruden från USA, tillsammans bor i Stockholm. Man kan ju tänka sig att val av plats inte blir helt enkelt när man tillsammans har 3 länder som ligger en varmt om hjärtat. Men valet föll på Fårö och en helg tillsammans med sina vänner och familj.

Stora Gåsemora

Närmre 60 av brudparets familj, släkt och vänner hade rest till ön för en helg tillsammans på Stora Gåsemora gård. Att många av gästerna hade rest långväga var tydligt något som brudparet uppskattade vilket märktes i deras planering. Deras dag var inte bara planerad för dom, utan för alla deras gäster och man har lagt mycket fokus på gästerna och deras upplevelse.
Jag mötte upp brudparet strax innan vigseln och jag slogs av hur avslappnade dom var.
10 minuter innan vigseln skulle börja stod jag ute i hästhagen tillsammans med brudgum och några av gästerna som tillsammans höll på att fixa vigselplatsen. Marken i hagen var efter sommarens extrema torka så hård att det inte på något sätt gick att få ner pinnarna till vigsel portalen. Dock var det inget som stressade och varför ska det göra det när man har fina familjemedlemmar som ställer upp och under hela vigseln står och håller upp portalen.
Rachel gick tillsammans med sina föräldrar och syster in till vigsel genom hela kohagen och mötte sin blivande man. Vigseln var härligt avslappnad med både borgerlig och judisk vigselförrättare och traditioner.

Tårtmingel

Efter vigseln gick alla tillbaka genom hästhagen för brudskål inne på gården. I samband med brudskålen så bjöd man även på bröllopstårtan, ett genialiskt drag när alla börjar bli lite små hungriga innan middagen och så härligt att tårtan få ta lite mer plats än efter middagen mitt i natten.
Gästerna minglade på medan jag, brudparet och deras familjer smet iväg för att brudparet skulle skriva på sina judiska bröllopsavtal. Så härligt att bara familjen fick en liten stund tillsammans under dagen.
Efter det började plockmat att ställas fram och gästerna fick mingla och äta förrätten utomhus, så galet fantastiskt!

Stort tack fina Rachel och Kristen för att jag fick vara med på er magiska dag! En så avslappnad och familjär dag som ligger mig otroligt varmt om hjärtat!

Stora Gåsemora