Bröllopsfotograf Närsholmen Gotland

Bröllopsfotograf Närsholmen Gotland

När ni bestämt er för att gifta er, varför inte samla era nära och kära för en midsommar helg på Gotland? Det var precis vad Johanna och Anders gjorde. Midsommarafton firades med gästerna som även fick chansen att lära känna varandra inför bröllopet på midsommardagen. En dag som bjöd på ganska mycket blåst utmed Gotlands kusten, men med en sten cool brud som inte brydde sig om blåst så var det en fröjd.

Ett hav av blåeld

När vi träffades under påsken vid Närsholmen och skulle kolla på platser för porträtten kunde man bara se stubb från blåelden, men precis som vi önskat stod blåelden i blom denna midsommardag. Den yttre delen av holmen var täckt och skapade en vacker inramning! 
Psst, är ni på Gotland i slutet av juni se till att åka ut dit, ett hav av blåeld utlovas.

Precis när jag skulle yppa orden att vi skulle åka mot kyrkan så kom några droppar regn, men det var också det enda regnet som kom under dagen. En fin vigselakt och sedan dags för brudparet att gå ut ur kyrkan som äkta makar, då kommer "Celebration" igång och brudparet dansar ut ur kyrkan och gästerna är inte sena att hänga på med brudens pappa i fören, gåshud!

Hemma hos Ulrika

För sin middag och fest hade Johanna och Anders valt Hemma hos Ulrika som ligger i Rone. Jag hade faktiskt aldrig varit där tidigare, men jösses vad fint! En lada som är upprustad för bröllop med en vacker ljus lokal på botten våningen för middag och sedan ett loft uppe för dans natten lång. Middagen startade med snaps bricka och där någonstans lämnade jag dom för att fira vidare i den vackra sommarkvällen.