Bröllopsfotograf Djupvik Gotland

Bröllopsfotograf Djupvik Gotland

En september dag var det äntligen dags för Robert och Zeema att gifta sig och valet föll på Gotland och fantastiska Kovik för vigsel och Djupvik Hotel. Jag har tidigare fotat bröllop vid Djupvik och det är verkligen en magisk plats med utsikt över havet.

Kovik Kapell

Vigsel hölls i Kovik kapell som ligger längs med Gotlands västra sida, 3 mil söder om Visby. Kapellet är litet och mysigt vilket gör att vigseln känns väldigt intim och med vacker musik från deras vänner var vigseln verkligen personlig och så fin. Kapellet var omringat av kor som dock höll sig på behörigt avstånd men ändå gav intrycket att platsen är så naturlig och öppen som den verkligen är.

Efter vigseln åkte gästerna mot festen medan jag och brudparet tog en lugn stund vid havet runt kapellet och fotade porträtt. Gotlands natur utgör verkligen en magisk kuliss och med ett avslappnat brudpar skapade vi magi!

Djupvik Hotel

Efter porträtten åkte vi mot fantastiska Djupvik Hotel där middag och fest skulle hållas. Och vilken magiskt plats det är. Med utsikt över havet och Karlsöarna kunde gästerna mingla innan det var dags att sätta sig ner för middag, där brudparet dansade in och satte stämningen för kvällen. Här lämnade jag brudparet och deras gäster för att njuta av middag och fest.

Djupvik Hotel Kovik Kapell Ida Lanto

Fler bröllop att inspireras av