Bröllopsfotograf Folhammar Ljugarn

Bröllopsfotograf Folhammar Ljugarn

Emelie och jag känner varandra sedan gymnasiet, dock en detalj vi inte visste när hon första gången kontaktade mig för fotograf till deras bröllop.
Emelie har alltid drömt om att ha sitt bröllop vid Folhammar, ett vackert raukområde i Ljugarn på Gotlands östra sida. En magisk plats där augustidagen till trots inte allt för många turister hittat till. 
Jag mötte upp dom hemma i deras fantastiska hus i Ljugarn där Emelie fick hjälp av en av sina tärnor att göra sig i ordning. Och det var ett väldigt avslappnat brudpar som mötte mig denna dag. Att få vara hemma hos sig, i sina trygga punkt med sin blivande och deras dotter, ja det var verkligen en härlig stund med hela familjen.

Folhammar Ljugarn

Jag åkte sedan ner till rauk området och kollade platser samtidigt som brudparet satte sig med havet som utsikt och tog ett glas bubbel. Kan vara så att en nyfiken fotograf tog någon liten bild på detta...
Vi fotograferade sedan med de magiska raukarna omkring oss innan vi smet iväg längre norr på medan gästerna samlades för vigseln.
På sin bröllopsdag vill man att allt ska gå smärtfritt och inga problem ska uppstå, såklart men med en lättsam inställning får man en mer avslappnad dag. Precis när vigseln skulle börja visade det sig att elaggregatet inte fungerade och efter en panik ändring av musiken kunde Emelie och Martin gå fram tillsammans med sina närmsta samlade runt omkring sig. 

Efter vigseln var det brudskål och mingel mellan raukarna, den härligaste omgivningen jag varit med om någonsin för ett mingel!
Sedan gick gästerna bortåt parkeringen där traktor och vagnar väntade för att eskortera de bort till middagen. Det ingen visste om var att Emelie och Martin såg till att få sin första transport som äkta makar att vara en de sent kommer glömma, och inte gästerna heller!

Sjöviksgården

Middag och fest var vid vackra Sjöviksgården och ja i min mening finns ingen bättre festlokal än den som har utsikt över havet! Efter början av middag och de första talen lämnade jag brudparet till en magisk kväll med sina nära och kära.