Bröllopsfotograf Gotland | Tisdagsbröllop vid havet

Att välja plats för sitt bröllop är inte alltid det lättaste. När Elisa och TG skulle planera sitt bröllop var en dröm ett fin strand utomlands. Valet blev tillslut vackra Fridhem på Gotland. En varm tisdag i augusti mötte jag upp dom vid Fridhems pensionat för att föreviga förberedelserna inför deras dag. Sedan följde vigseln i det lilla kapellet på vägen ut mot Högklint, som jag som är uppväxt på Gotland till och med har missat. Efter en kortare promenad tillbaka till pensionatet och brudskål gick vi ner mot stranden för porträtten. Om inte den stranden kommer i närheten av att vara utomlands då vet jag inte!

Efter porträttfotograferingen som avslutades med en kortare regnskur så gick brudparet tillbaka till sina gäster som roade sig med kubb såklart!

Jag lämnade brudparet för att njuta av middagen och mötte sedan upp dom för några sista porträtt i solnedgången, TG:s morgongåva till sin numera fru. Att ta några sista porträtt i solnedgången är något som jag verkligen rekommenderar alla brudpar.