Bröllopsfotograf Gotland | Kristian & Linn

Bröllopsfotograf Gotland 

En fantastiskt härlig juli dag var det dags för Linn och Kristian att bli äkta makar. Kristian och jag har känt varandra ända sedan lågstadiet. Och när han träffade sin älskade Linn samma år som vi tog studenten var det tidigt klart att han verkligen träffat den rätte! Att dessa tu är nära vänner är något jag jag med stolthet säger. Och inte mindre rörd och stolt blev man efter att få delat deras fantastiska bröllopsdag med dom, deras släkt och vänner.

Porträtt längs Ekstakusten

Vi började med att åka ut till vackra Ekstakusten (äääälskar) för att fotografera porträtt. Som sig bör på en ö bjöd dagen på blåst men när jag såg vad detta gjorde med Linns klänning bubblade jag inombords och visste redan att detta kommer bli magiskt! Jag vet ju dessutom hur jäkla fina dessa tu är tillsammans och inte mindre denna dag.

Efter detta bar det av till Väte kyrka och vigsel. Förväntas fulla gäster och en härligt bubbligt brudpar det går inte att misslyckas. När brudparet tillsammans med sina vänner sjunger ”100%” procent var trycket och glädjen hög i kyrkan! Tack förresten att ni förvarnade mig om sången, det är något med mig och sång av brudpar i kyrka som gör att jag vill storgråta..

Efter vigsel och massor av kramar, ja blir lätt så med runt 100 gäster, bar det av till logen i Hejde, som när mina föräldrar var små var en självklar punkt för dans. Till denna dag hade Kristian, Linn och deras familjer gjort ett hästjobb med att återställa denna vackra plats för bröllop. En magiskt kväll som jag efter en sista fotografering i solnedgången fick njuta av som gäst, inte alltid man får de privilegiet!