Bröllopsfotograf Gotland | Hemligt bröllop bara vi två

Bröllopsfotograf Gotland

Att planera ett bröllop kan innebära oändligt många val av kläder, blommor, mat, gästlista, festlokal och allt annat. Eller så väljer man att bara vara vi två på en plats som betyder mycket och bara njuta av lugnet tillsammans. Många börjar planera sitt bröllop redan som liten och jag vet att när jag var liten drömde jag om ett stort prinsessbröllop. Nu vet inte jag vad Victoria eller Simon drömde om när dom var små, men när det var dags för dom att gifta sig valde dom vackra Gotland där dom spenderat otaliga sommarsemestrar och under sin semester i år var det äntligen dags.
Ingen av deras vänner eller familj hemma visste något, jag kände mig ärad kvällen innan när vi sågs och jag insåg att jag och vigselförrättaren var de enda som visste.

Så fredag förmiddag var de så dags för de att vigas. En fin stund som de endast delade tillsammans med vigselförättaren. På kvällen träffades vi vid deras älskade Djupvik och under två timmar njöt vi av omgivningarna och dom av varandra och deras kärlek samtidigt som vi skapade fina minnen att visa för nära och kära där hemma som blev glatt överraskade av nyheten av bröllopet!