Bröllopsfotograf Gotland & Uppsala - dokumentära bilder med äkta känslor

Jag är en dokumentär bröllopsfotograf och mitt fokus ligger på er och att fånga glädjen, skratten, kramarna, det riktiga från ert bröllop. Med en blandning av porträtt med vackra vyer, miljöbilder och bilder från nuet skapar jag er berättelse, om ert bröllop.
Med dova färger i grå och blå toner i naturligt ljus speglar mina bilder det naturliga. Bilder som ska få er att tänka tillbaka på er dag, till den stunden i många år framöver.

Under porträttfotograferingen kommer ni att få kramas, strosa tillsammans och landa tillsammans, bara ni. Resterande del av dagen fokuserar ni på att njuta med era nära och kära medan jag smyger runt och fångar de där tillfällena ni vill se tillbaka på.

Som er bröllopsfotograf kommer ni spendera många timmar med mig under er dag och det är därför viktigt ni känner er bekväma med mig som person, men också att ni gillar mitt bildspråk och mitt sätt att berätta.
Jag har varit med på många bröllop, allt från vigsel bland raukar, bröllop med bara brudparet närvarande, kyrkbröllop, förrätts mingel. Jag har genom alla bröllop lärt mig mycket och sett alla möjliga olika upplägg och finns alltid där för att tipsa eller bolla idéer.

 

Ögonblick från tidigare bröllop

Bröllop Närsholmen

Kyrkbröllop Knivsta


Investering bröllopspaket

I alla mina paket ingår:

Planeringsmöte i Uppsala, Gotland eller via telefon där vi pratar om era förväntningar och eventuella frågor. Er bröllopsfotograf är en av dom som kommer vara med er under er bröllopsdag och det är viktigt att ni känner förtroende för mig och min dokumentation och att ni vill ha med mig under er dag.

Full support före, under och efter ert bröllop finns jag här om ni vill bolla idéer och tankar. Efter många bröllop genom åren tipsar jag er gärna om olika upplägg för att ni ska hitta det som passar er bäst.

Resersättning och boende inom Sverige ingår.

Fotografering under sammanhängande timmar där jag kan vara med från förberedelser till festen.

Alla utvalda bilder, bearbetade via ett webbgalleri där ni enkelt laddar ner alla era bilder samt delar med era nära och kära.

 


8 timmar - 28 000 SEK

6 timmar - 24 000 SEK

4 timmar - 18 000 SEK

Brollopsfotograf-Gotland.jpg