Bröllopsfotograf Gotland & Uppsala - dokumentära bilder med äkta känslor

Er bröllopsdag är en dag fylld med kärlek, värme, era nära och kära. Som er bröllopsfotograf berättar jag er historia från er dag med dokumentära bilder och massor av kärlek. Jag fångar stunderna så att ni med värme och kärlek kan se tillbaka på er dag och minnas den bubblande känslan i magen om igen! 

Som er fotograf lägger ner jag mycket tid på att förbereda för er dag. Om erat bröllop är på en plats jag inte tidigare varit så åker jag dit dagen innan ert bröllop och hittar de vackraste omgivningarna för era bröllopsporträtt. Resterande del av dagen fokuserar ni på att njuta med era nära och kära medan jag smyger runt och fångar de där tillfällena ni vill se tillbaka på.

 

Berättelser från tidigare bröllop


Investering
Bröllopspaket 2018


8 TIMMAR

Fotografering under 8 sammanhängande timmar, alla redigerade bilder i webbgalleri att ladda ner och dela med släkt och vänner, samt ett vackert fotoalbum med linneomslag. 

25 500 SEK

Resan ingår i mina priser, eventuellt boende kan tillkomma.

6 TIMMAR

Fotografering under 6 sammanhängande timmar, alla redigerade bilder i webbgalleri att ladda ner och dela med släkt och vänner, samt ett vackert fotoalbum med linneomslag. 

20 500 SEK

Resan ingår i mina priser, eventuellt boende kan tillkomma.

4 TIMMAR

Fotografering under 4 sammanhängande timmar, alla redigerade bilder i webbgalleri att ladda ner och dela med släkt och vänner, samt ett vackert fotoalbum med linneomslag. 

16 500 SEK

Resan ingår i mina priser, eventuellt boende kan tillkomma.


Om ni är fast och vill att jag fotograferar ert bröllop så skicka ett mail via formuläret nedan så tar vi det därifrån!