Vem är då personen bakom Neas Fotografi? Hanna heter jag. Född och uppvuxen på Gotland, något som såklart märks lite på min dialekt. Att beskriva en person med enstaka ord är inte alltid så lätt. En bild säger mer än tusen ord säger dom men om jag ska välja några ord som beskriver mig: Gotländska, dotter, syster, ekonom, fotograf, envis och omtänksam. Jag tycker om siffror (jepp ekonom nörd, en arbetsskada), lyssna på för hög musik och dansa (ingen vacker syn men jösses vad bra det är för glädjen), sitta och titta ut över havet hemma på Gotland och desserter! Tittar alltid först på dessert menyn på restauranger, och med choklad kan man nästan inte hamna fel.

Alla får vi olika vägar att gå genom livet, olika förutsättningar att göra det bästa vi kan med. Jag hade en lugn uppväxt på landet på Gotland men när jag var 21 förändrades mitt liv då min älskade pappa och bästa vän gick bort i en hjärtinfarkt. Detta har såklart speglat vem jag är idag och drivkraften att på alla sätt hjälpa och skänka pengar till Hjärt & Lungfonden. Drömmen framöver är att kunna jobba med fotografering till förmån för deras forskning.

Mitt varför..
Efter att min pappa gick bort insåg jag ännu mer hur otroligt viktiga bilder kan vara som minnen och de sista bilderna jag har på min pappa ligger mig otroligt varmt om hjärtat. Jag vill att alla mina kunder ska känna en känsla av glädje, värme och kärlek när de tänker tillbaka på fotograferingen, ser på tavlan på väggen som påminner om den stunden eller bläddrar igenom sitt fotoalbum och minns tillbaka.