Gravidfotografering med Neas Fotografi - din gravidfotograf i Uppsala med omnejd 

GRAVIDFOTOGRAF I UPPSALA

Ett nytt liv är är på väg och ni välkomnar snart en ny medlem i er familj. En förväntan, längtan, ett hjärta som slår under ditt, sparkar som gör sig påtagliga. En stund som både känns lång men också kort och stunder man vill minnas för alltid. Föreviga tiden av längtan och få fina minnen att se tillbaka på. 

Jag fotar med en dokumentär stil, även kallad lifestyle. Under en gravidfotografering hemma hos er ligger fokus på att fånga er i er vanliga miljö, i soffan där ni kryper upp och ser på TV, när ni viker ihop bebisens kläder och gör iordning ert hem för er nya familjemedlem. Jag skapar minnen från ert eget hem och längtar till er nästa familjemedlem.

Önskar ni en gravidfotografering utomhus fokuserar vi på kärleken till magen och väljer en plats som ligger er varmt om hjärtat. Visa mig ert smultronställe, kanske är det en del av er trädgård där ni spenderar mycket tid eller stranden ni åker till för att bada, en skogen ni går promenader i. Oavsett vart så är det en plats ni håller varmt. 

De flesta fotograferar mellan vecka 25-35. Vänta inte med att boka, jag kan ta emot begränsat antal bokningar varje månad och se därför till att boka din fotografering tidigt i graviditeten.

 

004-gravidfotograf-lifestyle-uppsala-neas-fotografi.jpg
032-gravidfotografering-uppsala-neas-fotografi.jpg

Investering

En timmes fotografering
Webbgalleri där ni väljer de bilder ni önskar köpa

1 200 SEK


 
När är bebis beräknad? *
När är bebis beräknad?