Höstbröllop vid Salsta slott

Ett juni bröllop som tillslut blev ett oktober bröllop. Den här kalla oktober dagen bjöd på -3 grader och sol. En gotlänning i trekvarts byxor som fotograf och en frusen skåning i vinterjacka som videograf. Linnea och Oscar har hängt ihop sen högstadiet. Den värme, kärlek och trygghet hos det här paret lyser igenom. Och värmen och kärleken till deras gäster var så tydlig!

Salsta slott

Kylan var som bortblåst när jag mötte upp paret vid Salsta slott för deras first look. Omgivningar runt slottet är fantastiska så vi fotograferade alla porträtt runt om slottet, med en och annan paus för att få lite värme.

Vigsel i Lena kyrka

Efter att vi halvt förfrusit hela brudföljet åkte vi mot kyrkan. En vigsel fylld av känslor, tårar och underbar musik. Och till min stora glädje konfetti i överflöd när de gick ut ur kyrkan. En av mina favoritdelar av en bröllopsdag är när brudparet går ut från vigseln och man maxar med konfetti. Det kan INTE bli för mycket!
Inte bara konfetti mötte brudparet utanför kyrkan utan höstsolen sken in över kyrkporten när de fick omfamna sina gäster.

Brudskål

Inte helt oväntat när brudgummen är gammal hockeyspelare möttes brudparet av rökbomber à la ….. när de anlände till Salsta slott efter vigseln. Sällan skådat en sådan dramatisk entré, även om det ibland såg ut som att brudparet försvann bakom röken.

Golden hour

Lagom till att minglet började började solen gå ner borta över skogen. Vi smet ut en kort stund med brudparet för att fånga de sista strimmorna av solljus under golden hour. Ett fantastiskt tillfälle för en kort paus under er dag och få andas ihop bara ni två.